//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
SELAMAT HARI RAYAAAAAAAA
Monday, 12 August 2013 | 0Superstar (s)!

ASSAMUALAIKUMMM HEY HIIII
soo SELAMAT HARI RAYA PEPALLLLLLL not to late ah kan nak wish selamat hari raya baru raya ke 5 en so mintak maaf for all my wronf doing salah type k terasa k dengan post aku ke pe ke kan so selamat hari raya k lewls .

so bila raya mesti balik kampung en ? tp aku biasa ah raya pertama kat kajang jo . so ofc a bit bosan en iye ah mana ada org en semua pakat beraya kat kampung tungg ahh balik kampunggg en i mean tung ahh atuk nenek ada katb kampun aku atuk nenek pakat perabih duk kajang je so  raya kat kajang lahhh en . tapiiii raya ke 3 balik Kuala Pilah. tau kuala pilah kat mana ? tak tau pi google . ((hambar)) itu kerana balik kerana my sepupu bertunang yeayyyyyyy so balik lah tu my mum side tau jarang balik sebab atok dngn wan kat negeri sembilah dah tak de so if balik pun macam jumpa kakak ke abg ibu ke yg duduk sana lah yg lain pun perabih duduk kl . abt 6 years kot aku tak balik pilah tuh so macam cousin semua macam dah lain en muka yg tak kenal pun ada lolol . balik pun sekejap je cause hari ahad nak kena balik awal sbb nak pick up abah baru bali dr langkawi . org raya dia kena kerja pe kat langkawi sodih baq angg . so balik hehe dats allllll hahaha k bye

Monday, 5 August 2013 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum semuaaaaaa pe khabar k terus kan membaca

nak cerita semalam en i went to jusco balakong nak beli seluar tshirt saja menggedik perabih duit eceh k bukan nak cerita pasal shopping tu tp nak cerita ni *take a deep breath* eceh k i went to jusco time dalam jusco aku duduk lah kat kerusi ni en tak kan bersimpuh pulak tengah tengah alam tuh k aku duduk atas kerusi dngn Dhani and kerusi tu menghadap bahagian baju melayu and i saw satu family tp tak de lelaki tua i mean as their father lah so biasa ah aku suka lah cam usha org en lol so aku tengok lah dorg ada sorg lelaki around 17 , 18 or 19 something ah call his brother lah kot macam ni "dik tengok baju ni muat okay tak" then budak lelaki yg ditanya tu diam tau pas tuh lelaki tu tanya lagi then budak lelaki yg adik tuh jawab "nak ayah" so aku cam diam ah en tengok ah en sambil cover main phone then that guy macam pujuk adik dia "jangan lah macam ni , kalau ayah tengok adik sedih macam ni mesti dia tak tenang kat sana" i was like kesian gila so that's mean their fathers dah tak de so im touched ah that time plus macam melting tau tengok that guy pujuk adik dia liddat omg k . but that budak kecik  still macam tak nak try tau baju tuh so maybe his brother macam dah hilang sabar kot so macam tengking sikit tau tak de ah kuat tp dngn nada yg keras lah eceh then their mom macam try to calm down that guy ah . tapi macam kesian ah en budak tuh . and macam abg dia tuh macam independent guy tau plus a bit handsome so i cnt stop ah starring at tht guy nampak geli kan ? conclusion nya aku macam kesian lah tengok dorg beli persiapan raya without their fathers en , raya nanti so kesian lah k thats all bye xx

late night post
Thursday, 25 July 2013 | 0Superstar (s)!

hey assalamualaikum .
so im not sleeping yet ......... so i saw him just now time on my way balik rumah from downtown dngn fatin's family w his girl at 1.20 a.m huhu . imagine wht if you saw someone you love w another girl at this time tengha malam buta . ha ha ha . ya Allah remuk berkacai hancur patah seribu siot . i mean not someone i love , i mean someone aku pernah sayang eceh hehe . and i mean still sayang tp tak de ah sayang sangat huhu . maleh ah nak pikir bukan bukan anggap je ah dorg mencari cahaya lailatul qadar ke p get ready nak qiamulail sesame k en pikir baik lah en eceh so whatever i hate chu kbye

yo hi
Wednesday, 24 July 2013 | 0Superstar (s)!

assamualaikum hiiii
hari ni macam a bit bengang ah dengan one of my classmate . he is so fcking annoying tau tak . suka sangat menjerit macam rumah dia tak kira masa even org tengah belajar or what . he just cant hormat org nak beljar or what . macam urgh i bet ah if korg stay in my class korg akan rasa apa yg aku rasa . bila org suruh senyap he just make his silly face rasa macam nak sepak weh sumpah . we should ah hormat org lain en kau tak nak beljar tak pe ah kau duduk diam jangan kacau org nak belajar ke apa . ni merayau keliling kelas then cuit org tu org ni then bising tak reti duduk tempat sendiri yg lagi sedih bila dia bising and kita yg dipersalahkan you what i feel rasa macam nak bakar dia hiduo hidup urgh . and yes moral of the story we should hormat others people ah jangan dok pikir kau seronok je memekak cen tu , k chaw bye .

-
Saturday, 20 July 2013 | 0Superstar (s)!

hi blogger . eceh so for along time i didnt post anything eceh . tah ah maleh nak update . so ni tergerak hati lak en nak post . baru edit blog ni ha tak cantik en . kk bye haha

-
Wednesday, 22 May 2013 | 0Superstar (s)!

ASSALAMUALAIKUM AND HIII
pernah kan rasa macam tak diperlukan ? tipu ah tak pernah . me ? often ........ i dnt knw what is going on with me a few days ni . semua tak kena . every moment rasa sebak pilu je . ecehh k poyo . tak tau nak cerita kat siapa pun . nak cerita kat kawan takut diaorang pun dah muak dngr problem aku lolol . im changed totally changed and people doesnt like perubahan aku . aku tak sedar . aku macam ni bersebab . nowadays aku lebih suka duduk dalam bilik , keluar makan pun jarang tu dah kurus sikut tu k sila lah muntah skrg . so no wonder lah peoples hate me cause i also hate myself . im lost in my own way .. sodih lak aii . eh k tak yah nak tangkap pilu sangat kbye xx

hi Adi :')


 
am i not good enough for you ? did you realize how much you meant for me ? nawhh you dont care . almost 20 days you left me . you look fine there . im glad to hear that . after a couples weeks you left me then youre trying to find me back give some fake hope for a few days then you left me again ? ha ha ha . such a very good boy . i knw im not pretty , skinny like other girl . but please i didnt ask anything just enough you appreciate all my effort . only that . lastly , please Adi , take a good care of yourself , fullfilled the promise that you want to stop smoking by this year , study smart , take a good care of your family iloveyou bye xx


Older Post
The Disclaimer


PUT YOUR WELCOME NOTE HERE :)

underlined, bold

blockqoute


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : noor atiqah shamsaimon

Best View at GOOGLE CHROME!