//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
yo hi
Wednesday, 24 July 2013 | 0Superstar (s)!

assamualaikum hiiii
hari ni macam a bit bengang ah dengan one of my classmate . he is so fcking annoying tau tak . suka sangat menjerit macam rumah dia tak kira masa even org tengah belajar or what . he just cant hormat org nak beljar or what . macam urgh i bet ah if korg stay in my class korg akan rasa apa yg aku rasa . bila org suruh senyap he just make his silly face rasa macam nak sepak weh sumpah . we should ah hormat org lain en kau tak nak beljar tak pe ah kau duduk diam jangan kacau org nak belajar ke apa . ni merayau keliling kelas then cuit org tu org ni then bising tak reti duduk tempat sendiri yg lagi sedih bila dia bising and kita yg dipersalahkan you what i feel rasa macam nak bakar dia hiduo hidup urgh . and yes moral of the story we should hormat others people ah jangan dok pikir kau seronok je memekak cen tu , k chaw bye .


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


PUT YOUR WELCOME NOTE HERE :)

underlined, bold

blockqoute


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : noor atiqah shamsaimon

Best View at GOOGLE CHROME!