//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
Monday, 5 August 2013 | 0Superstar (s)!

assalamualaikum semuaaaaaa pe khabar k terus kan membaca

nak cerita semalam en i went to jusco balakong nak beli seluar tshirt saja menggedik perabih duit eceh k bukan nak cerita pasal shopping tu tp nak cerita ni *take a deep breath* eceh k i went to jusco time dalam jusco aku duduk lah kat kerusi ni en tak kan bersimpuh pulak tengah tengah alam tuh k aku duduk atas kerusi dngn Dhani and kerusi tu menghadap bahagian baju melayu and i saw satu family tp tak de lelaki tua i mean as their father lah so biasa ah aku suka lah cam usha org en lol so aku tengok lah dorg ada sorg lelaki around 17 , 18 or 19 something ah call his brother lah kot macam ni "dik tengok baju ni muat okay tak" then budak lelaki yg ditanya tu diam tau pas tuh lelaki tu tanya lagi then budak lelaki yg adik tuh jawab "nak ayah" so aku cam diam ah en tengok ah en sambil cover main phone then that guy macam pujuk adik dia "jangan lah macam ni , kalau ayah tengok adik sedih macam ni mesti dia tak tenang kat sana" i was like kesian gila so that's mean their fathers dah tak de so im touched ah that time plus macam melting tau tengok that guy pujuk adik dia liddat omg k . but that budak kecik  still macam tak nak try tau baju tuh so maybe his brother macam dah hilang sabar kot so macam tengking sikit tau tak de ah kuat tp dngn nada yg keras lah eceh then their mom macam try to calm down that guy ah . tapi macam kesian ah en budak tuh . and macam abg dia tuh macam independent guy tau plus a bit handsome so i cnt stop ah starring at tht guy nampak geli kan ? conclusion nya aku macam kesian lah tengok dorg beli persiapan raya without their fathers en , raya nanti so kesian lah k thats all bye xx


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


PUT YOUR WELCOME NOTE HERE :)

underlined, bold

blockqoute


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : noor atiqah shamsaimon

Best View at GOOGLE CHROME!