//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
SELAMAT HARI RAYAAAAAAAA
Monday, 12 August 2013 | 0Superstar (s)!

ASSAMUALAIKUMMM HEY HIIII
soo SELAMAT HARI RAYA PEPALLLLLLL not to late ah kan nak wish selamat hari raya baru raya ke 5 en so mintak maaf for all my wronf doing salah type k terasa k dengan post aku ke pe ke kan so selamat hari raya k lewls .

so bila raya mesti balik kampung en ? tp aku biasa ah raya pertama kat kajang jo . so ofc a bit bosan en iye ah mana ada org en semua pakat beraya kat kampung tungg ahh balik kampunggg en i mean tung ahh atuk nenek ada katb kampun aku atuk nenek pakat perabih duk kajang je so  raya kat kajang lahhh en . tapiiii raya ke 3 balik Kuala Pilah. tau kuala pilah kat mana ? tak tau pi google . ((hambar)) itu kerana balik kerana my sepupu bertunang yeayyyyyyy so balik lah tu my mum side tau jarang balik sebab atok dngn wan kat negeri sembilah dah tak de so if balik pun macam jumpa kakak ke abg ibu ke yg duduk sana lah yg lain pun perabih duduk kl . abt 6 years kot aku tak balik pilah tuh so macam cousin semua macam dah lain en muka yg tak kenal pun ada lolol . balik pun sekejap je cause hari ahad nak kena balik awal sbb nak pick up abah baru bali dr langkawi . org raya dia kena kerja pe kat langkawi sodih baq angg . so balik hehe dats allllll hahaha k bye


Older Post
The Disclaimer


PUT YOUR WELCOME NOTE HERE :)

underlined, bold

blockqoute


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : noor atiqah shamsaimon

Best View at GOOGLE CHROME!